2012. szeptember 26., szerda

Bevezető

Tia Isabel Calderón, 22 éves.
Kitűnő eredménnyel szerzett diplomát az egyetemen, most egy rendezvényszervező cégnél dolgozik. Apja híres üzletember Spanyolországban, vőlegénye, akivel alig egy hete járnak jegyben, pedig a jövő Alonso Calderónja: amint összeházasodnak, átveszi a családi cég irányítását.
Tia az öt év alatt, amit együtt töltött Santival kevés az életét meghatározó dolgon ment keresztül. Többet akar az élettől, még mielőtt leköti magát, ezért teljesen kétségbe van esve a közelgő esküvő miatt. Szerelme elhalványult, most már inkább jó barátként tekint vőlegényére. De ezeket az érzéseket nem mondhatja el senkinek, hisz akkor Santiago összetörne, vagy inkább az apja?!
Egy szponzori vacsorán, amit Alonso Calderón tartott megismerkedik Sergio Ramossal. Már az első találkozássukkor megmutatkozik a kémia, ami közöttük van. Tiát érdekli a férfi, és Sergio számára is érdekes a lány.
Tia Isabel Calderón tudja, hogy a tűzzel játszik, és megégetheti magát, de belevág. Az eddigi burok, amiben nevelkedett és élt lassan megtörni látszik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése